WEREDI sluit toneelseizoen af onder stralende hemel

29/05/2018

Zaterdag 26 mei kwamen de leden van de toneelvereniging samen in “De Chalet” te Lot om er met een barbecue en een jaarlijkse Algemene Vergadering het seizoen 2017-2018 af te sluiten. Liefst 80 spelers en sympathisanten waren aanwezig. 

 

De voorzitter, Jan Zelck, gaf een kleine omschrijving van wat er dat seizoen allemaal te beleven viel,  secretaris Jonas Borremans en jeugdvoorzitter Joeri Zelck gaven een overzicht van wat er voor het komende seizoen op de planning staat.

 

De regisseurs vertelden ook even over hun plannen met de acteurs.  Jonas brengt Hospitaal op Hol met de volwassenen in november. Hij gaat voor een doldwaze komedie van Ray Cooney. Barbara Dewit zal Roadkapje van Selle de Vos opvoeren met de jeugd in februari, een moderne bewerking van het bekende sprookje. Niels Tavano gaat met de adolescenten aan de slag en in mei zullen zij Azen van Dimitri Leue brengen op een speciale locatie. Abonnementen aan voordelig tarief zijn binnenkort verkrijgbaar voor alle trouwe Weredi-kijkers. 

 

In december zal ook de derde editie van de Weerdiequiz plaatsvinden. Mogelijks organiseert Weredi ook een derde theaterkamp en -festival tijdens de paasvakantie. Verder zal er in oktober een medewerking zijn met de fanfare “De Vrijheidsvrienden” uit Huizingen, tijdens hun concert in de Don Bosco-kerk te Buizingen.

 

Laten we vooral niet vergeten dat drie spelers van KTG WEREDI LOT zullen deelnemen aan de Studio 100-musical 40-45 vanaf oktober.

 

Hou de kanalen van Weredi goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al hun producties en evenementen. Dat kan via hun site www.toneelweredi.be, Facebook (Weredi) of Instagram (toneelweredi).