Weredi Jeugd Lot organiseert toneelkamp tijdens paasvakantie

23/02/2015

LOT - Na een zeer geslaagde opvoering van 'De koning van de Jungle' in CC De Meent waagt de jeugd van Weredi Lot zich voor de eerste maal aan de organisatie van een toneelkamp.

Onder begeleiding  van ervaren theatermonitoren zullen de deelnemertjes tijdens de komende paasvakantie vijf dagen lang werken aan al de facetten van het toneel spelen. Zaterdag 18 april zal het resultaat dan te zien zijn tijdens het gloednieuwe  'Theaterfestival'  in Beersel.

Weredi neemt het woord 'kamp' trouwens heel letterlijk, en daarom zullen de deelnemers ’s avonds lekker kunnen uitrusten in hun eigen tentje. De organisatie gebeurt in samenwerking met het gemeentebestuur van Beersel.

Praktisch

Wanneer : Het kamp zal tijdens de paasvakantie worden georganiseerd van 13 tot 18 april
Wie : Kinderen tussen 9 en 15 jaar kunnen zich tot 28 februari inschrijven
Meer info via: theaterfestivallot@gmail.com / zelckjoeri@gmail.com. Stuur gewoon je naam, adres en geboortedatum door. De prijs werd vastgesteld op €180 (€150 voor Weredi-leden) alles inbegrepen.

De volgende productie van de adolescenten heeft plaats op 21, 22 en 23 mei 2015 in Zaal De Kring van Buurthuis Babbelot, Dworpsestraat te Lot:  'Bijna Groot' van Richard Cameron in een regie van Theo Hendrickx.
Kaarten te koop bij spelers en bestuur of op www.toneelweredi.be