Louise Robinson

actrice

Wie ben ik?  

Ik ben een enthousiaste creatieveling die graag straalt op mooie dagen en op het podium. Mijn vrienden zien me als een impulsieve toneelspeelster die graag haar mening uit, zich makkelijk kan aanpassen aan de situatie en graag met anderen plezier wilt hebben met als thema “alle gekheid op een stokje”.  

Wat betekent toneel voor mij?

Toneel heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kon leren kennen en dat ik meer kon openbloeien tot wie ik nu ben. Als ik terugkijk naar mezelf voor toneel, dan zou ik nooit gedacht hebben dat ik graag toneel zou doen. Ik was vroeger een heel timide en asociale meid en nu ben ik het tegenovergestelde geworden, en dat allemaal dankzij toneel. Toneel is een manier om mijn creativiteit zijn gang te laten gaan en mijn dromen waar te maken!

Wat betekent Weredi voor mij?

Weredi is voor mij enerzijds een afleiding van het zware en (misschien) harde leven en anderzijds een omarming van vriendschap, plezier of beter gezegd ‘één grote familie’. Ik geniet elke keer als er een Weredi-moment is en kijk er steeds naar uit!

Mijn leukste zin/actie op een podium:

- Een “Franse” ober spelen die awkward een koppel met grote ruzie moest serveren en die ook een beetje aan het oordelen was over de gênante situatie. (Domino)

- “Komt ge mee in het bed van Bernadette, tijger?” (Domino)

- Een lesbische spelen die de oma van Roodkapje moest verleiden. (Roadkapje)