Bijna Groot

21/05/2015 - 23/05/2015
Tragedie

BIJNA GROOT gaat over de strijd van jongeren om verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden. Ze moeten leren te staan voor wie ze zijn, met al hun fouten en gebreken.

Niek, David en Tommie zijn drie vrienden die uit elkaar gegroeid zijn. Vroeger vormden ze een avontuurlijke vriendenclub. Ze konden niet wachten om volwassen te worden en al hun wilde plannen uit te voeren. Nu zijn ze 18 en zou het goed met ze moeten gaan. Het tegendeel is waar. Niek heeft geen werk of studie en hangt thuis wat rond. David, die schrijver wilde worden, zit nu in de techniek. Tommie is gaan zwerven en is in de criminaliteit geraakt. Waarom lukt het hen niet hun vroegere dromen te verwezenlijken? Wat is er in die tussentijd gebeurd?

SOCIALE MEDIA

Facebook

Auteur

Richard Cameron

Regie

, Zelck Joeri (assistentie)

Acteur

De Weerdt Joren (Niek Captein), Denayer Timon (Kleine Niek), Goos Jens (David Meerdink), Lesschaeve Jente (Kleine David), Wellens Janis (Tommie Valk), Lots Arthur (Kleine Tommie), Smeets Lore (Stella), Dewit Paulien (Melanie), Vandenschrick Caro (Heleen), Tavano Niels (Eddie), Dewit Barbara (Christine), Zelck Joeri (Visser)

Techniek

Hamelryck Bruno

Decor

Hamelryck Bruno, Lesschaeve Ward, Borremans Jonas, Zelck Jan

Kostuums & Schmink

Bosmans Sonja

Productie

Zelck Jan, Zelck Joeri

Inschrijven

donderdag 21 mei 2015

20:00
De Kring - Lot
Voorbij

vrijdag 22 mei 2015

20:00
De Kring - Lot
Voorbij

zaterdag 23 mei 2015

15:00
De Kring - Lot
Voorbij